Homepage, Seizoenen

Seizoenscollectie 2022

Ze komen er weer aan, de bijzondere, seizoensgebonden momenten die gevierd kunnen worden met een kaartje!

Net als ieder jaar is onze seizoenscollectie weer in een fris jasje gestoken door middel van updates in bestaande collecties en door aanvullende, nieuwe collecties. Want bijzondere momenten verdienen een Paperclipkaart.

Dit jaar introduceren we naast ons standaard Paperclip seizoens assortiment nog twee American Greetings seizoenscollecties; namelijk een Valentijnscollectie en een Moederdagcollectie. Deze series hebben een goede afwisseling tussen Engelstalige en Nederlandstalige teksten en bevatten speciale rubrieken, zoals moederdagkaarten voor onder andere schoonmoeders, oma’s en aankomende moeders.

Maar ook onze eigen collecties zijn uitgebreid met extra bijzondere rubrieken, zoals de bonusvaders en -moeders, die natuurlijk ook in het zonnetje gezet mogen worden met Vader- en Moederdag. En Valentijnskaarten zijn al lang niet meer alleen voor anonieme liefdes, dus we hebben ook talloze kaarten om te laten weten hoeveel een vriendschap of familieband voor je betekent. Daarnaast hebben we in de Geslaagdcollectie bijvoorbeeld aan de scholieren gedacht die het jammer genoeg niet hebben gehaald of die nog even een steuntje in de rug nodig hebben voor de laatste loodjes. Kortom, genoeg diversiteit om voor iedereen een leuke, passende kaart te vinden.

Dus laat Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag en het eind van het schooljaar maar komen, want met een kaartje maak je van elke gelegenheid een feestje!

 

Seizoenscollectie 2022

Andere collecties