Molens

Sassy

Eigenwijs, speels en net een tikje anders dan normaal, dat zijn de kaarten van de nieuwe wenskaartencollectie Sassy. Deze vrolijke kleurexplosie is een lust voor het oog!

Ben je op zoek naar een kaart maar wil je eens wat anders dan standaard teksten zoals ‘Van harte gefeliciteerd’, ‘Hoera, getrouwd’ en ‘Heel veel beterschap’, dan biedt Sassy uitkomst. De teksten in deze serie zijn grappig, persoonlijk en soms zelfs een beetje ondeugend. Veel teksten zijn daarnaast ook nog eens geschikt voor diverse gelegenheden. Deze originele teksten gaan gepaard met eigenzinnige en vaak schattige illustraties die zowel jong als oud aan zullen spreken. Deze combinatie van tekst en beeld komt samen op kaartjes van een schattig, klein formaatje en wordt helemaal afgemaakt door sprankelende details in verschillende kleuren folie. En met 60 verschillende designs in deze serie is er altijd een passende kaart te vinden.

De snoezige illustraties, eigenwijze teksten en spetterende kleuren zorgen gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de ontvanger. Want zeg nou zelf, hier word je toch vrolijk van?!

Andere collecties