Een nieuw pand in 2022

In het vooruitzicht staat ons fantastische nieuwe pand aan de A12 ingepland.⁠ Het belooft een mooi nieuw begin te worden voor Paperclip. En we hebben er allemaal er veel zin in!

Hieronder kun je de bouw van ons pand volgen. We hopen er in de zomer van 2022 in te trekken!

 

Iconic

Trendy, maar ook tijdloos. De kaarten van Iconic zijn ondanks het gebrek aan kleur niet over het hoofd te zien! De krachtige zwart-wit illustraties gecombineerd met glinsterende foliedetails trekken direct je aandacht en zorgen voor een chique uitstraling.

Continue…

Fineline

De wenskaarten van Fineline zijn op alle vlakken modern, ze bevatten felle, eigentijdse kleuren, pakkende teksten en hippe tekeningen die uit één doorlopende lijn bestaan.

Continue…

Savanna

Met een naam als ‘Savanna’ is het geen verrassing dat deze wenskaartenserie bomvol zit met Afrikaanse elementen. Van de welbekende panterprint en zebraprint tot Afrikaanse maskers en exotische dieren. Kortom een vrolijke beestenboel!

Continue…

Savoy

Wat een kunstwerkjes, deze zacht gekleurde wenskaarten met een klassieke touch. Je voelt gewoon dat deze kaarten met oog voor detail en liefde zijn gemaakt. Van de aandachtig ontworpen taferelen tot en met de met veel precisie opgeplakte gemstones.

Continue…

Freestyle Graphix

De Freestyle Graphix collectie is weer in een volledig nieuw jasje gestoken! Maar waarom veranderen wat al geweldig is?! Het concept is dus gewoon oud en vertrouwd; een grote diversiteit aan designs, toepassingen en rubrieken en stuk voor stuk unieke kaarten.

Continue…

Archive

Klassiek en modern gaan hand in hand in deze spetterende wenskaartenserie. Vintage illustraties gecombineerd met hippe botanische elementen Continue…