Molens

Focus on flowers giftcards

Wat is er leuker dan het krijgen van een lief cadeautje of een prachtige bos bloemen? Een lief cadeau of bloemetje met een persoonlijk berichtje erbij natuurlijk! Daarom introduceren wij deze serie met super vrolijke giftcards die ieder cadeautje nog specialer maken. Want op die manier geef je iemand niet alleen een leuk presentje, maar ook een warme wens of liefdevolle boodschap.

De Focus on Flowers giftcards hebben de uitstraling van een uitgestrekt bloemenveld. Overal waar je kijkt zijn prachtige bloemen te zien, van een vrolijk veldboeket, tot heerlijk Hollandse tulpen, frisse bloesems en klassieke rozen. Voor elk denkbare gelegenheid is er wel een passend bloemetje in deze serie te vinden die is aangevuld met een mooie tekst die de ontvanger nog eens extra in het zonnetje zet of juist een hart onder de riem steekt.

De giftcards hebben aan de achterkant een kleine perforatie waardoor ze makkelijk met een touwtje of lintje ergens aan te bevestigen zijn. Prachtig, praktisch en persoonlijk, de Focus on Flowers giftcards zijn een aanwinst voor iedere winkel.

Andere collecties