Stationery

Agenda’s en Kalenders 2023

Op deze pagina vind u een impressie van de agenda’s en kalenders die Paperclip Cards voor 2022 heeft ontworpen.

We hebben een breed en afwisselend assortiment agenda’s en kalenders. De agenda’s en kalenders zijn verdeelt in 3 sijlen. Als basis hebben we bestaande wenskaarten collecties gebruikt, en hieruit designs gekozen of nieuwe gemaakt om de agenda’s en kalenders vorm te geven.

Belle ville
Bloemen en dieren; daar draait het om in deze collectie agenda’s en kalenders. De artikelen zijn uitgevoerd in verschillende stijlen, van zachte pasteltinten tot meer uitgesproken kleuren. Een royale bureau agenda of een handzame mini agenda? Er is een breed aanbod in diverse formaten.

Trend
Flair, artistiek en trendy. Dat zijn woorden die kenmerkend zijn voor de deze display. Want heeft een agenda met een afbeelding van een avocado geen flair? Is een zwart/wit illustratie op een kalender niet artistiek? En, zijn geometrische afbeeldingen niet super trendy? Natuurlijk! In deze uiterst gevarieerde collectie kan iedere consument slagen.

Museum & Holland
Denk je aan Holland, dan denk je aan molens, grachten en tulpen. Die zijn dan ook ruimschoots vertegenwoordigd in deze serie agenda’s en kalenders. Maar Nederland heeft ook een interessante kunstgeschiedenis en in deze collectie is deze geschiedenis ruim vertegenwoordigd.Voor de liefhebbers daarvan zijn er onder andere afbeeldingen van de werken van Vermeer en Van Gogh opgenomen in deze collectie.

Voor uitgebreidere informatie of de brochure kan u contact opnemen met Paperclip Cards of uw vertegenwoordiger.

Agenda’s en Kalenders brochure 2023

Andere collecties