Wanden

American Greetings

Making the world a more thoughtful and caring place, dat is al meer dan 100 jaar de missie van American Greetings. Een missie die in 1906 begint in Cleveland, Ohio (VS), als Jacob Sapirstein, een vastberaden jonge Poolse immigrant met grote dromen en een banklening van 50 dollar, begint met het importeren en verkopen van ansichtkaarten. Met de paardenkar van de familie trekt hij langs lokale kooplieden om deze ansichtkaarten aan de man te brengen. Vanuit die ene man met die droom en zijn paardenkar is American Greetings Corporation uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste makers en verkopers van wenskaarten. Het doel is om mensen over de hele wereld via wenskaarten met elkaar te verbinden, om zo van die wereld een betere plek te maken.

Vanaf 2021 brengt Paperclip de missie van American Greetings naar de Benelux. In een unieke samenwerking tussen onze bedrijven is er hard gewerkt aan een fantastische, Nederlandstalige collectie.  We hebben de meer dan 100 jaar kennis, onderzoek en ervaring van American Greetings gecombineerd met de kennis en kunde van Paperclip als het gaat om de Nederlandstalige wenskaartenmarkt. Hieruit is niet slechts een collectie ontstaan die als basis kan dienen voor iedere hoogwaardige wenskaartenafdeling, maar een geheel nieuw merk voor de Benelux.

De basis of de ruggengraat van iedere goede wenskaartenafdeling wordt gevormd door een wandcollectie. Een overzichtelijke, gerubriceerde presentatie waardoor de consument die gericht voor een kaart de winkel in komt snel een keuze kan maken. Zo’n wandcollectie moet compleet zijn in de rubricering, er moeten kaarten in zitten voor alle veelvoorkomende zendmomenten en daarbinnen moet er ook nog voldoende keus zijn. Onze American Greetings wandcollectie bestaat uit 204 kaarten in 3 verschillende formaten en verdeeld over meer dan 40 verschillende rubrieken (4 meter in totaal). Alle kaarten zijn gedrukt op Italiaans papier en hoogwaardig afgewerkt met een keur aan toepassingen; folie, preeg, steentjes, strikjes, kwastjes, lintjes, inlays, pop-ups, sound en handmade applicaties. Vaak zijn er meerdere toepassingen op een kaart gebruikt waardoor de kaarten een luxe, hoogwaardige uitstraling krijgen. Hiermee is het sturen van iedere kaart uit de American Greetings wand een genot en het krijgen een echt cadeautje.

Om deze prachtige kaarten zo goed mogelijk uit te laten komen is er gekozen voor een full-face presentatie. Bovendien zijn alle kaarten daar waar mogelijk onverpakt, hierdoor komen de folies en andere applicaties optimaal tot hun recht, is iedere kaart voor de volle 100% te zien en nodigt die daarmee optimaal uit om gekocht te worden.

 

Klik hier om meer te zien van de 4 meter wand

 

 

Andere collecties