Welkom

Paperclip Cards is een toonaangevende en innovatieve Nederlandse uitgeverij van wenskaarten, cadeau-artikelen en agenda’s en kalenders. Voor vrijwel alle gebeurtenissen in een mensenleven heeft Paperclip bijzondere kaarten in verschillende stijlen en sferen.

 

De ontwerpers, die exclusief voor Paperclip Cards werken en de professionele no-nonsense cultuur maken van Paperclip een flexibele organisatie. De kwaliteit van het product staat centraal en er wordt voortdurend ingespeeld op de veranderende wensen van de klanten en de consumenten. Door deze manier van werken is Paperclip Cards uitgegroeid tot de meest succesvolle wenskaarten uitgeverij van Nederlandse origine.

 

Paperclip beschikt over twee eigen ontwerpstudio’s. Hier werken dagelijks vijfentwintig mensen aan het ontwerpen, actualiseren en verbeteren van collecties. De kaarten van Paperclip moeten immers voldoen aan de kernwaarden van mooi design, brede variatie en hoge kwaliteit. Door de intensieve zorg die besteed wordt aan de verschillende collecties kan Paperclip het product leadership dat nagestreefd wordt, waarmaken.

 

Bijzondere Momenten verdienen een Paperclip kaart

 

Paperclip maakt haar kaarten met passie, creativiteit en gevoel voor kwaliteit. Of het nu gaat om het overbrengen van een felicitatie, het delen van geluk of verdriet, het bevestigen van een vriendschap of een prachtige kerstwens, bij Paperclip is het aanbod zo divers en zo mooi dat er voor iedereen een prachtige kaart is.

Dus: voor elk moment en voor elke emotie is er een Paperclip kaart!