Stationery

Agenda en Kalender programma 2020

Op deze pagina vind u een impressie van de agenda’s en kalenders die Paperclip Cards voor 2019 heeft ontworpen.

We hebben een breed en afwisselend assortiment agenda’s en kalenders. Als basis hebben we bestaande wenskaarten collecties gebruikt, en hieruit designs gekozen of nieuwe gemaakt om de agenda’s en kalenders vorm te geven.

We hebben voor de volgende collecties gekozen;

Een display met agenda’s en kalenders uit de nieuwe lijn Colour Crush. Deze collectie is modern en divers door de strakke lijnen en geometrische vormen en vooral super kleurrijk!

Een display gevuld met designs uit de nieuwe lijn Folie. Bloemen, vogels, vlinders en sterretjes afgewisseld met sierlijke vormen maken dat de agenda’s en kalenders in deze collectie een lust voor het oog zijn.

Wegens succes geprolongeerd: Melli Mello. Deze collectie is een gewaagde mix van verschillende stijlen zoals grafisch, etnisch en bloemen. Het zwart-wit accent geeft de artikelen een stijlvolle uitstraling.

Binnenkort introduceren we Endless Mae. Naast een hele mooie serie wenskaarten brengen we ook een display met agenda’s en kalenders. Aquarel speelt een hoofdrol in dit dromerige spektakel, waarin romantische bloemmotieven worden gecombineerd met pastelkleurige explosies.

Voor uitgebreidere informatie of de brochure kan u contact opnemen met Paperclip Cards of uw vertegenwoordiger.

Agenda’s en Kalenders brochure 2020

Andere collecties